Morsdagsgave

I 2020 er morsdag 9. februar.

Morsdagen er en hedersdag for mødre, som feires på varierende dato i forskjellige land. I Norge feires morsdagen den andre søndagen i februar, det vil si søndag 9. februar 2020.

Den første norske morsdagen ble feiret i Bergen 9. februar 1919, og ble til å begynne med arrangert av religiøse organisasjoner. Den har senere gått over til å bli en familiedag, der mødre oppvartes med f.eks kaffe på sengen om morgenen, blomster og gaver.Gavetips til morsdagen:

Bladkongen er Norges største nettsted for magasiner og blader. Hos Bladkongen.no kan du bestille norske og internasjonale blader og magasiner til opptil 70% lavere pris enn andre steder. Du får også veldig bra gaver når du bestiller blader og magasiner!

Enklere liv har praktiske gaver som er perfekt for alle mødre. Hva med piggsko når det glatt? Eller fotmassasjebad?

Morsomme gavetips får du i gavebutikken coolstuff. Her er det masse praktiske og upraktiske gaver til mamma.

Hva med morsomme sokker som gjør mammaen din glad?

Blomster må jo hun ihvertfall få! EuroFlorist er europas største organisasjon for blomstertjenester og er banebrytende på nett når det gjelder salg av blomster.

Klokke til morsdagen er helt perfekt. På klokker.no finner du mange lekre klokker som ville passet perfekt rundt håndleddet til moren din!

Er moren din singel? Match.com er Norges ledende nettdatingstjeneste, der 46 personer treffer hverandre hver dag!

Nelly er Nordens ledende moteshop på nettet. Siden juli 2003 har de ekspandert kraftig og har i dag et gigantisk utvalg av klær, sko, merkesklær, bademote og tilbehør. De oppdaterer stadig utvalget med nye og hete trender.

Shopping4Net har tusenvis av produkter innenfor skjønnhet og pleie. Kanskje en ny parfyme til morsdagsgave?

Yves Rocher ble grunnlagt for 50 år siden i Frankrike. Det er i dag et ledende varemerke i verden innenfor botanisk skjønnhetspleie. Ingen av produktene eller ingredienser har vært testet på dyr. I nettbutikken finner du mer enn 600 skjønnhetsprodukter innen bl.a hudpleie, makeup, parfyme og kroppspleie. Samtlige produkter har sin opprinnelse i planteriket.

Hvis du vil slippe unna med en fin gave til en litt billigere penge anbefaler jeg å sjekke ut Lets deal

Apropos slanking. Gymgrossisten har stort utvalg av kosttilskudd og treningsprodukter

kanskje du vil pimpe telefonen eller nettbrettet til moren din?

Tror du ikke moren din ville likt en t-skjorte med et personlig design?

Har du flere gode forslag til morsdagsgave?You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.