Billigste linser på nett

Linser var blant de første bransjene som begynte å selge produktene sine på nett, og det var nok det første jeg også kjøpte på nettet. Før man fikk billige linser på nett betalte jeg i dyre dommer for linser hos brilleland. Linsene er jo de samme, uansett hvor du kjøper de, så man ønsker selvsagt å bruke så lite penger på dette som mulig.

Da jeg for mange år siden begynte å bestille billige linser på nett prøvde å jeg å finne de billigste linsene på nett. Det var svært mange som solgte billige linser, så det var en jungel der ute. Med årene har det bare blitt enda flere aktører som selger billige linser på nettet, og jungelen av linser har blitt enda større og tettere.

Veldig mange av linsebutikkene på nett påstår at de har de billigste linsene på nett, og det stemmer nok det, men det de fleste ikke tenker på er fraktkostnadene på linsene.

Jeg har bestilt linser fra svært mange aktører opp gjennom årene, så jeg har prøvd å lage en oversikt over de største linsebutikkene på nett. Dette er mest for min egen del, men fint om andre også får nytte av dette.

billigste linser på nett

  • Lensway 
    • Fraktavgift: 50 kr (fri frakt ved kjøp over 850,-)

Siden det er svært mange like priser på linser på nett er det vel så viktig å sammeligne frakten på pris. Lensit har fri frakt på linsene uansett sum, mens flere av de andre linsemerkene har fri frakt hvis du handler for over en viss sum.

Sammenlign din beste linse på pris og sjekk fraktkostnaden. Det er totalsummen som teller vettu!

Hvor kjøper du dine linser fra?

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.